Η εταιρεία Δ.ΧΟΧΩΛΗΣ ιδρύθηκε το 1991 από το Δημήτρη Χόχωλη ο οποίος ανήκει στο κλάδο των μηχανικών με εμπειρία στη μελέτη και κατασκευή κτιρίων. Από την ίδρυση της η φιλοσοφία της εταιρείας ήταν να ερευνά συνεχώς την αγορά για προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και αισθητικής, να τα υποστηρίζει με τεχνογνωσία για τη σωστή εφαρμογή τους και να φροντίζει να φτάνουν στο καταναλωτή στο χαμηλότερο δυνατό κόστος .

Το 2000 είναι πλέον μια ολοκληρωμένη επιχείρηση ειδών υγιεινής με το 80% των προϊόντων της με κατ΄ευθείαν αγορά από τα εργοστάσια κατασκευής τα οποία και αντιπροσωπεύει στη περιοχή της Μεσσηνίας. Το 2005 η εταιρεία μεταφέρεται στο σημερινό εκθεσιακό της χώρο στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας και στη νέα αποθήκη εμβαδού 4000 τ.μ. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο μόνιμο στοκ σε πλακίδια τοίχου και δαπέδου, σε είδη υγιεινής, σε μπαταρίες, αξεσουάρ και έπιπλα μπάνιου, από επώνυμα εργοστάσια του εξωτερικού τα οποία και αντιπροσωπεύει.Πάνω από 300 σχέδια πλακιδίων τοίχου και δαπέδου, 20 σχέδια σε μπαταρίες, 10 σχέδια σε είδη υγιεινής,διατίθενται ετοιμοπαράδοτα. Παράλληλα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να φέρει από το εξωτερικό οποιοδήποτε προϊόν από τη τεραστία γκάμα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει.

Οι εταιρείες που αντιπροσωπεύει είναι από τις πιο επώνυμες στο κλάδο των ειδών υγιεινής όπως:

ΠΛΑΚΑΚΙΑ: RICCHETTI,CERDISA, EMIL CERAMICA, IMPRONTA.

ΠΟΡΣΕΛΑΝΕΣ: HATRIA, BELLAVISTA , SANITANA.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ: HANSA, GROHE, NOBILI, EURORAMA.

YΔΡΟΜΑΣΑΖ: NOVELLINI.

Η εταιρεία διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της. Εκθεσιακός χώρος με πληθώρα ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα, εξειδικευμένοι πωλητές και σχεδιαστές, υπηρεσία μεταφοράς των εμπορευμάτων, τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Στόχος της είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Νέα Είσοδος Καλαμάτας, Τ.Κ.: 24100

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Χάρτης - Φόρμα Επικοινωνίας

 2721301342

 2721084944 (Τηλ.+Φαξ)

 6932357676